Handlekurven er tom.
Lars Monsen

Storkjøp via komplettfritid mobil

14. mai 2012
- Vi klarte det!, jubler Chris Løvold Daglig Leder i KomplettFritid.no.
Med sin mobiltelefon kjøpte en kunde i helgen en splitter ny Yamaha Rhino 700 EU-T3 for den nette sum av kr 180.000,- M Commerce-løsning er i ferd med å bli en suksess.
I over seks måneder har m Commerce-løsningen til KomplettFritid.no vært tilgjengelig for allmenheten. Denne perioden har vært lærerik for familiebedriften. I over 70 år har de hatt suksess med sin fritidsbutikk på kaia i Bodø. Med frilufts entusiasten Lars Monsen på laget kan de vise til enorm økning i salget av fritidsklær, tur, fisk og båtutstyr. De siste fem årene har de satset stort på netthandel og sist men ikke minst via sin mobilbutikk.

-Vi hadde ikke forventet oss den store salgsrevolusjonen på vår m Commerce-løsning. Det tar selvfølgelig tid å etablere nye plattformer og vår viktigste målsetning var å være først, spesielt foran de største aktørene. Vi ser at mobilen har bidratt til stor vekst på vår netthandel og det er vi svært glad for.

I perioden 29. august – 30. Oktober 2011 hadde m.komplettfritid.no over 33.000 besøkende på mobilsiden, 83% av disse var nye besøkende og til sammen genererte disse over 130.000 sidevisninger.

I perioden etter endt annonsering har besøkstallet stabilisert seg og det samme antallet besøkende genererer nå 3 ganger så mange sidevisninger. Besøkende bruker i overkant av to og et halvt minutt på hvert besøk.

Sammenlignet med 2010 økte det totale salget med nærmere 45% og antall transaksjoner gikk opp med ca. 46%.

Den siste tiden har KomplettFritid.no, Mobiento og InCreo jobbet hardt for å optimalisere deres m Commerce side.  Å drive salg gjennom mobil har mange utfordringer, spesielt når det kommer til betaling. I dag finnes det løsninger både med faktura gjennom Klarna og kortbetaling gjennom PayEx, som fungerer tilfredsstillende. Den siste utfordringen var kjøp på over kr 50.000,-, såkalte kapitalvarekjøp. Løsningen ble å lansere et VIP program (testversjon). Kort tid etter lanseringen, dukket det første virkelig store kjøpet opp. I helgen kjøpte en kunde, en splitter ny Yamaha Rhino 700 EU-T3 med “alt” av ekstrautstyr for den nette sum av kr 180.000,-. –Vi klarte det!; jubler Chris Løvold i telefon fra Bodø.

- For oss var dette som en slags fødsel og en stor opplevelse, sier Chris videre. Han innrømmer at det ble feiret med mer enn eplemost i kantinen denne mandagen.

I følge Kyrre Edquist Hansen, Sales Director i Mobiento finnes det ingen tilgjengelige og dokumenterte tall fra Norge når det gjelder salg av denne typen på mobil; - Dette kan vel sies å være en ny og uoffisiell Norgesrekord når det gjelder omsetning på mobil!

I USA forventes det en økning på 73,1% bare i 2012, så den totale omsetningen vil nå i størrelsesorden $ 11,6 milliarder.

Den lykkelige kjøperen av ATV ‘en er Tord U. Kolstad; - Det er helt utrolig å være i utlandet, i feriemodus, å gjennomføre et kjøp som dette. Ved et par enkle tastetrykk fikk jeg kjøpt kvalitets-maskinen, som jeg trodde var langt mer komplisert å bestille. Takk KomplettFritid.no!

Se reklamefilmen hvor Lars Monsen går bananas: http://youtu.be/vqPYXV4Y4BQ
Please do not change this value:

Chris_daglig_leder_KF
Mobil_KF_Rhino