x

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.   Jeg aksepterer.

Fra og med 1. mars 2012 er det inngått et formelt samarbeid mellom utstyrsleverandøren KomplettFritid i Bodø, og

opplevelsesleverandøren XXLofoten i Svolvær.XXLofoten er det største aktivitetsselskapet i Lofoten, med seks faste ansatte. ?Gjennom hele året tilbyr XXLofoten ulike

meningsfulle opplevelseskonsepter med fokus på at Lofoten er det optimale "klasserom" for mentalt og fysisk påfyll.

Komplettfritid (Løvold) har i en årrekker arrangert den populære kveite og sjøørret konkurransen i Skjerstadfjorden - Saltstraumen.Det er ikke bare lokale helter som setter kursen mot Skjerstadfjorden denne helgen, men registrerte adresser er fra sør til nord.

Sjøørret på 6-7 kg er ikke uvanlig, og hvert år blir det tatt kveiter på 100kg+ i denne fjorden.En stang pr. deltager, - maks to stenger pr. båt.

Kjerringøy Havn Bryggehotell er et stemningsfullt hotell med overnatting og bespisning for både individuelle gjester, grupper på ferie og konferanser/møter.Bryggehotellet består av ni store og svært komfortable rom. Hvert av rommene har sengeplass til 4 personer. I tillegg disponerer bryggehotellet ni sjøhus rett på kaikanten. Sjøhusene har tre soverom med tilsammen 6 sengeplasser. Alle rommene og sjøhusene har en flott utsikt.

Lars Monsen - Villmarkskurs!Lars Monsen og hans ekspedisjonspartner Trond Strømdahl arrangerer

et begrenset antall villmarkurs i Basecamp Jarbrufjell på

Saltfjellet i Nordland. Trond Strømdahl er eneste kursleder på noen

kurs. Basecamp Jarbrufjell er Lars Monsen AS sin base i den

nordnorske fjellheimen, og ligger midt i noe av den flotteste

villmarka som finnes i Skandinavia. Standarden på fjellgården er

enkel, uten innlagt vann eller strøm.