x

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.   Jeg aksepterer.

Betaling


Våre betalingsmuligheter:

- Visa
- Mastercard
- Diners
- Paypal
- DanKort
- Klarna Faktura
- Klarna Konto
- Gavekort

Visa/Mastercard, Diners, DanKort, PayPal:

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med øvrige kortinnløsere for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og at alt foregår i meget sikre former med PayEx, Swedbank og Visa sine krypteringer. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen. Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at PayEx (ekstern betalingsløsning) sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Videre blir det foretatt en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Komplettfritid.no så lenge ordren eksisterer.
Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen to-fem virkedager).
Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Klarna Faktura/Konto:
Som privatkunde kan du også velge å få tilsendt faktura eller delbetale din bestilling. Fakturagebyr 35,- vil påløpe, og renter for delbetaling vil du kunne se i kassen.

Bedriftskunder
Firmaer og offentlige institusjoner kan selvsagt benytte seg av Visa, Mastercard & Diners, slik som privatpersoner kan. Ønskes det å handle på kreditt/få tilsendt faktura, må dette søkes om til support@komplettfritid.no. Kreditt må være innvilget før bestilling. Vi gjør oppmerksom på at firma/organisasjon må være registrert i vår kundebase for kredittvurdering. Ved å søke om kreditt på Komplettfritid.no, godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet.