x

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.   Jeg aksepterer.

Bli med Lars og Team KF på tur!

12. – 14. juni 2015 har vi reservert 10 plasser for våre kunder til å tilbringe en helg sammen med Lars Monsen og Team KF i Finnskogen. Tema for helgen er reinspikka hundekjøring!


Vil du være med?
Det eneste du trenger å gjøre er å registrere din e-postadresse i feltet under her, og dermed melde deg på vårt nyhetsbrev.


Tips en venn og øk sjansen for å få være med!
Det vil bli trukket 10 heldige og tilfeldige vinnere blant våre registrerte mottakere av nyhetsbrev. Vi vil gi en eller flere vinnere mulighet til å ta med seg én turkamerat. Det vil si at jo flere venner du får til å registrere seg, jo større sjanse er det for at akkurat du får bli med Lars Monsen og Team Komplettfritid på tur.

Kursopplegg inkl.mat dekkes og ordnes av Komplettfritid.

Deltakere besørger reisen selv. Vi møtes i Kongsvinger, for felles transport til Camp KF i Varaldskogen v/Fjørsjøen (Finnskogen).Vinnerne vil bli direkte kontaktet av Komplettfritid med ytterligere informasjon og detaljer rundt turen.

Håper vi ses!
pil-3

sidebilde