x

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.   Jeg aksepterer.

Røntgensyn er slått på.   Slå av røntgensyn.

? Tilbake
Klim Aggressor Cool 1.0 Long Sleeve – Camo - XXL

Klim Aggressor Cool 1.0 Long Sleeve – Camo

Klim

Klim Aggressor Cool 1.0 – Camo - Klim`s Aggressor Cool levere konstant kjøling og fukttransporterende ytelse i hele levetiden av plagget.

Velg størrelse

799,00 NOK
Antall:
På lager
1. Webpris: Kr 799,00
   Valutakurs brukt (fra SEK): 1,0000
   Innkjøpspris: Kr 383,50
2. Kampanje?: -
3. Org.avtale?: Nei
4. Ferdig kalkulert: Kr 799,00
- Klims Aggressor Cool -1.0 basislag gir kjøling og komfort et nytt nivå i bransjen.
- Coolcore`s™ patenterte kjemisk-frie kjøling, er meget fukttransporterende og nedkjølende, som er det du trenger for å holde deg kjølig og maksimere ytelsen.
- I motsetning til andre nedkjølende og svette transporterende basislag som er avhengige av kjemikalier eller polymer-krystallbehandlinger som brytes ned over tid, vil Klim`s Aggressor Cool levere konstant kjøling og fukttransporterende ytelse i hele levetiden av plagget.
- Når konkurranse-utøvere krever maksimal ytelse for nedkjøling og komfort, da velger de Klim`s Aggressor Cool -1.0 basislag.
- Klim Aggressor Cool -1.0 fungerer kun når det blir fuktig – enten via svette eller om du skylder den før bruk for å aktivere fibrene.