x

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.   Jeg aksepterer.

Catering

Menyforslag for 3 retters middag:

Forslag forrett:

- Vestfjordskinke på salatseng
- Sprøstekt torsketunger m/karri og eggsmør
- Ishavsperle på salatseng
- Avokado fylt m/skalldyrsalat

Forslag hovedrett:

- Reinsdyrsteik m/gulrot og rosenkål, kokt potet, pære m/rognebærgele og viltsaus
- Lammesteik m/broccoli, rotgrønnsaker, tyttebær og kokt potet
- Fårefilet m/fylt tomat, broccoli, gulrot og fløtepoteter
- Fiskegryte av utsøkte råvarer m/mandelpotet

Forslag dessert:

- Vaniljeis m/varme bjørnebær
- Frisk- fruktsalat m/krem
- Hjemmelaget karamellpudding
- Hjemmelaget ostekake

Barn under 12 år får halv pris på hovedretten.

Vi setter opp menyen etter årstider og sesong.

Koldtbordet består av:

  • Røkt laks
  • Eggerøre
  • Roastbiff
  • Grillet skinke
  • Avkokt laks
  • Spekeskinke
  • Potetsalat
  • Waldorfsalat
  • Kylling filè
  • Mix grønnsalat
  • Majones
  • Remulade
  • Rømme
  • Smør
  • Brød
  • Biff Stroganoff
  • Ris

Pris:

Kr. 300,- pr. pors.
Kr. 280,- pr. pors. u/varmmat