x

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.   Jeg aksepterer.

Personvernerklæring

Personvern

Komplettfritid.no tar personvern på alvor og vi vil behandle dine personopplysninger etter de lover og regler som gjelder, herunder personopplysningsloven og personvernforodningen (GDPR)

Samtykke og utlevering av personopplysninger

Komplettfritid.no selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke eller er nødvendig for at vi skal behandle din ordre og sende varene til deg. Merk at enkelte personopplysninger blir behandlet på grunnlag av samtykke, som markedsføring, herunder, nyhetsbrev og kommunikasjon. Ved å melde deg på nyhetsbrev samtykker du til slik behandlig av personopplysningene dine (se mer under E-post markedsføring).

Av de som mottar personopplysninger av oss for å betjene dine bestillinger, er Posten, PostNord og Klarna. Det er kun mottakerens navn, adresse (eventuelt utleveringssted om dette avviker fra adressen), e-post adresse og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse. PostNord og Bring opptrer selvstendig som behandlingsansvarlig og behandler dine personopplysninger på en riktig måte i forhold til personvernregelverket. Som nevnt over, er Klarna som kredittinstitusjon pålagt å be om ditt personnummer for å tilby deg forbrukerfinansiering. Det er fullt mulig å handle på Komplettfritid.no uten å oppgi personnummer. Du må da betale med bank- eller kredittkort. Du kan også betale med kort hos oss hvis du ønsker å hente varene på vårt lager i Bodø. Opplysningene slettes når det ikke er formål for å beholde de ytterligere

E-post markedsføring

Nyhetsbrev

Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta nyhetsbrev, og du vil kun motta dette om du har gitt klart samtykke. Det er enkelt å melde seg av nyhetsbrevet, enten ved å kontakte oss eller ved å klikke på link for avmelding nederst i alle nyhetsbrevet.

Øvrig kontakt på e-post

Vi kan sende en såkalt "glemt-handlekurv"-epost til deg dersom du har gitt oss din epostadresse da vi tolker deg som forbruker dit hen at du har legitim interesse av å bli påminnet dette ettersom du allerede har gjort en aktiv handling i forhold til å begynne på et kjøp hos oss. Du kan melde deg av denne tjenesten når det måtte passe.

Sikring av personopplysninger

Komplettfritid.no har strenge rutiner og tiltak for å sikre dine personopplysninger. Opplysninger vil kun utleveres/overføres til andre på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Komplettfritid.no bruker HTTPS kommunikasjon (HTTP over TLS / HTTP over SSL / HTTP Secure) for kryptert og sikker overføringen av data mellom deg og oss.

Komplettfritid.no er sertifisert under Trygg E-handel- se mer på www.tryggehandel.no

Informasjon som blir samlet inn

Komplettfritid.no innhenter personopplysninger når du melder deg på for å motta tilbud hos oss på epost og/eller sms, gjennomfører kjøp på komplettfritid.no, oppretter bruker på "mine sider" og/eller deltar i konkurranser i regi av Komplettfritid.no. Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her. De opplysningene Komplettfritid.no henter inn og behandler er følgende: navn, adresse, telefonnummer, epost-adresse, i noen tilfeller spør vi etter fødselsdato, og din aksept til å bruke informasjonen til markedsføring, herunder nyhetsbrev på epost/SMS og andre måter for direkte markedsføring, samt kommunikasjon på sosiale medier du har akseptert kontakt med oss. Vi vil også kunne bruke dine personopplysninger for å rette markedsføring mot deg på Internett og sosiale medier som f.eks. Facebook og Google. I enkelte tilfeller vil det også kunne innhentes informasjon fra tredjeparter knyttet til bl.a. kvalitetssikring av personopplysninger.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Komplettfritid.no ønsker alltid å gi kundene den beste opplevelsen før, under og etter en handel. Derfor brukes det informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller telefon for å optimere brukeropplevelsen på Komplettfritid.no

Cookies brukes for å tilpasse innholdet på nettsiden basert på hva du har sett på hos oss, samt å legge til rette for funksjonalitet som besøkshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Vi kan også bruke denne informasjonen for å tilpasse annonser fra Komplettfritid.no vist på andre websider.

Komplettfritid.no benytter cookies for å kunne utføre oppgavene nevnt over. Det er mulig å se på produkter uten cookies, og dersom du ikke ønsker å bruke cookies på Komplettfritid.no, kan du endre innstillingene i din nettleser og skru av bruk av cookies. Enkelte av våre tjenester vil ikke fungere optimalt hvis du har deaktivert cookies i nettleseren. Vi ønsker også å lagre en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du returnerer til Komplettfritid.no.

Komplettfritid.no bruker sikre og anerkjente leverandører til trafikk- og handelsanalyse og hvilke cookies de trenger, vil endres over tid. Våre autoriserte leverandører garanterer mot uautorisert tilgang, videreformidling og bruk av slik informasjon.

Webanalyse

Vi samler inn og oppbevarer loggdata hos eksterne leverandører (som Google Analytics) om eksempelvis hvilke innlegg, sider, produktkategorier og produkter som søkes og kikkes på. Dette for å kunne lære hva brukerne våre er opptatt av, for å forbedre innhold, produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte og relevante tilbud (kun dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging. Det behandles ikke personopplysninger ved bruk av Google Analytics, og din IP-adresse vil anonymiseres.

Endringer

Versjon Dato Oppsummering av endringer
1.0 21. mai 2018 Publisering av ny personvernerklæring i tråd med GDPR